Muffins med æblefyld.

Jeg prøver mig meget i muffins i øjeblikket. Savner kage – god kage og derfor må der prøves lidt af. Synes de her blev rigtig lækre. Især pga. fyldet i mindten. De er dejlig snasket og har en god smag. De er også luftige, så egentlig ikke så dårligt:-) De blev bagt dagen før min datters  fødselsdag, hvor jeg måtte forsøge at finde noget, så jeg ikke overfaldt lagkagen, og de hvide boller:-) Og disse blev så gode at flere af gæsterne roste dem:-)

Muffins med æblefyld.

4 Æg
100 g. Sukrin eller andet sødestof.
150 g. Mandler (malet til mel)
50 g. Kokosmel (malet helt fint)
½ tsk. vanilje
1 tsk. Bagepulver

Fyld
1 Æble
1 tsk. Kanel
ca. 1 spsk. Sukrin (efter smag)

Pisk æg og sukrin til en tyk lysegul masse. Tilsæt resten af ingredienserne. I en anden skål blandes fyldet. Riv æblet groft, bland kanel og sukrin i. Rør det godt.

Put lidt dej i muffinsformene. Læg ca. en tsk. fyld på midten og hæld lidt dej over igen. Bag muffins i en 180 grader varm ovn i ca. 15 minutter.

.

12 thoughts on “Muffins med æblefyld.

 1. Supergode muffins! Mums!

  Har dog et spørgsmål vedr sukrin.

  Sukkererstatninger bliver jo normalt alligevel omdannet til sukker i kroppen.

  Ved du om det også gælder Sukrin?
  Jeg reagerer så meget på kunstige sukkerstoffer også, at jeg normal bager med
  FOS i stedet, men savner noget, der virker mere som sukker

 2. Virkelig lækre muffins, har bagt dem her til aften og kunne desværre ikke nøjes med en 🙂 Mumsfilibaba

 3. Jeg har lavet dem i en lidt anden version. Jeg brugte Perfect fit i stedet for sukrin og har kun brugt 70 gr.
  Jeg blandede æble/kanel/sukrin sammen og så blandede jeg det i med resten af dejen i stedet for at lægge det som fyld.
  De er blevet super lækre… og som Jeanett siger, svært at nøjes med en 🙂

 4. kan man undgå æble er simpelthen ikke fan af frugt i kage kan man bruge nødder el. andet i stedet?

  1. Hmmm, tror altså at de bliver frygtelig tørre. Du skal finde noget der giver fugt. Held og lykke med det:-)

 5. Hold da op det er nok nær nogen af de bedste muffins jeg nogen sinde har lavet. jeg lavede det halve af dem med æble som ovenstående og det andet halve med hakkede smuttede mandler og hakket mørk chokolade MUMS!

 6. De her muffins er bare SÅ gode, de er de bedste pcokager jeg har smagt indtil nu!!! SUPER!!! Jeg prøvede at bytte æblefyldet ud med 2 frosne hindbær i nogle af dem, og det smagte helt fantastisk!!! De er virkelig gode, og faktisk også ret sunde: Mandler, æbler og æg… 🙂

 7. Ihh de ser lækrere ud.

  Har fået konstateret PCO for 1 måned siden og har endnu ikke forsøgt mig med bagning. Men disse skal bages i morgen.

  Hvor mange muffins bliver der til?

  Ps. Tak for en FANTASTISK blog – du er blevet min inspirationskilde og gør at jeg kan se mange muligheder (i forhold til mad) frem for begrænsninger.

 8. Jeg har lavet disse muffins i dag – i stedet for æblefyldet puttede jeg 1½ most banan og groft hakket mørk chokolade i, det blev rigtig godt. Der skulle en smule mere mel i også til at samle dejen ordentlig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *