Mumien – Den stinkende TutSvend

Kan I mærke uhyggen kommen snigende til i morgen ? Stinkende TutSvend er farlig og slår til mens du mindst venter det. Ok, lidt overdrevet, men vi må jo lave lidt sjov med de børn 😉 Det  her farsbrød er hurtigt og meget nemt at lave. Det smager godt og er rigtig sjovt at lave sammen med børnene. Vi fortalt historier om Stinkende TutSvend, mens vi arbejde  med det. Det var sjovt. Børnene spise så også rigtig meget farsbrød (som de normalt ikke kan lide). Så det var perfekt.

Det blev en hyggelig og sjov middag. Vi fik grøntsags stænger, dampet blomkål og de andre fik også pasta. Meget uhyggeligt var det. Vi fejre ellers ikke sådan rigtig Halloween  her i huset. Men børnene har jo forskellige arrangementer i skolen og bliver præget af deres venner. Så kan mærke at det vinder mere og mere ind hvert år.

Hvis du ikke spiser gulerødder og havregryn, så kan du sagtens lave farsbrødet uden. Jeg tilsætter det fordi at jeg godt engang imellem kan spise det i et kombineret måltid. Men du kan fint undlade havregrynen og erstatte gulerødderne med f.eks pastinak, blomkål eller andet lækkert 🙂 Det er mere idéen, jeg gerne ville vise jer 🙂

 

Mumie 1 - Kopi miniSå er opbygningen i gang

Mumie 2 - Kopi MiniBaconen lægges på

mumie 3 - Kopi miniEn tur på grillen – kan også laves i ovnen

Mumie 4 - Kopi miniFærdig og klar til at spise

Mumie 5 - Kopi miniDet er altså noget uhyggelig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *