Netslank i ny udgave.

Endnu engang må jeg sige, at jeg er overrasket:-) I går fik jeg en guidet tur på den nye netslank, som Frk. Skrump har fået på deres hjemmeside. Det er blevet så meget nemmere og der er fyldt med smarte funktioner. Bla. er jeg vildt begejstret for en funktion (man skal være logget ind) der hedder “Menu inspiration”.  Her kan man se inspiration til menuer, baseret på ugens Nettoavis. Det er da smart.

Der er også kommet instruktionsvideoer, så man stille og roligt kan blive hjulpet igennem brugen af netslank. I det hele taget synes jeg det nye system er fantastisk nemt at bruge. Det giver et rigtig nemt og overskueligt overblik over fordelingen af  min kost. Endda også hvor meget af det sunde fedt jeg får.

Jeg er meget betaget af at snakke med en diætist i telefonen (man kan også snakke over computeren, så man kan se hinanden), og at diætisten kan vise mig ting på min computerskærm. Det gør bare at jeg kan forstå hvad der bliver sagt. Jeg er absolut ingen teknikernørd, men dette kan jeg nemt finde ud af. Jeg glæder mig til at lege mere med det nye netslank.

Det nye netslank får 10 ud af 10 stjerner her fra:-) Du kan læse mere om NetSlank her http://www.netslank.dk/Main

Så iøvrigt også at der i øjeblikket er tilbud på NetSlank. Til kun 850 kr. for følgende (normal pris 1445,00):  

  • Opstart (5 kvarter)
  • 2 opfølgninger (á 20 min)
  • 2 ugers madplan