Nina´s simregryde

Der findes næppe noget bedre end simre mad. Mad man har kælet for hele dagen og bare har duftet til i flere timer. En lidt kølig dag er det fantastisk at sætte sig til bords, til sådanne en gryderet. Den kan serveres for gæster uden problemer:-) Jeg fik kålrabimos til og porregratin. Super middag.

Nina´s simregryde.

ca. 1,5-2  kg Svinenakkekam
1 stor bakke Champignons
1 pakke Bacon i skriver
1 stort Løg
1 -1 ½ liter Vand (erstat af 1/2 liter piskefløde hvis du spiser LCHF)
1/4 l. Piskefløde
1 svineboulionterning
Salt og peber
Maizena til jævning (ikke hvis du spiser LCHF)

Skær nakkekammen i store tern (ca. 3×3 cm) og skær baconen i små stykker. Skær løget i tern og svits det i olie i en stor gryde. Brun også kødet. Hak champignons i grovestykker og put dem i gryden. Tilsæt vand, fløde, boulion, salt og peber. Lad rette simre i 2-3 timer til kødet er helt mørt. Jævn saucen med maizena.

Serveres med blomkålsmos eller kålrabimos.

 

.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *