Nøddepaneret skinke schnitzel med poppede ris
Da jeg var på Dyssegården efter en lækker and, købte jeg jo også en Kødpakke , som vi har nydt godt af 🙂 De her lækre skinkeschnitzler fik vi i går og det smagte bare godt. De var saftige og fylde af smag. Der var rigeligt i en til hver af os voksne. Salaten blev også god og det var i det hele taget et godt måltid 🙂
Vi har efter hånden fået flere af tingene fra kødpakken og jeg er virkelig imponeret. Lækkert, lækkert, lækkert kød 🙂 I skal nok få lidt flere af opskrifterne efterhånden som jeg også får lavet dem. I weekenden har vi også prøvet flæskestegen, der var med i pakken. Den får I snart opskriften på – for sikke en skøn oplevelse 😉
Det kan i øvrigt anbefales at panerer kød i nødder. Den smagte rigtig godt og mættede meget. Hvis du spiser efter LCHF skal du have lidt mere fedt i dette måltid. Du kan tilsætte lidt ost til salaten, eller lidt dressing af enten olie eller creme fraiche 38%.
Nøddepaneret skinke schnitzel
med poppede ris.
– 2 personer
2 skinke schnitzler
50 g. hasselnøddeflager
1 sammenpisket æg
salt og peber
smør til at stege i
Salat
1/2 dl. vilde ris
200 g rucola
1/2 granatæble
50 champignons
olie
Dup kødet tørt med et stykke køkkenrulle. Vend en skinke schnitzel i først æg og derefter i nøddeflagerne. Læg schnitzlen på en varm pande med smeltet smør. Gentag med den anden schnitzel. Krydre med salt og peber. Steg kødet ca. 4 minutter på hver side (alt efter tykkelse) og lad kødet hvile ca. 10 minutter inden du skære det ud.
Varm lidt olie på en lille pande. Kom risene i olie, sammen med lidt salt og lad dem poppe. Pas på at olien ikke bliver for varm, da risene så kommer til at smage brændt. Når risene er poppede kommes de på et stykke køkkenrulle. Rens og skær champignons ud. Steg dem i lidt olie på en pande. Saml salaten. Drys de poppede ris over lige inden servering.
Hvis du spiser efter LCHF skal du have lidt mere fedt i dette måltid. Du kan tilsætte lidt ost til salaten, eller lidt dressing af enten olie eller creme fraiche 38%