Ny bog på vej – Graviditetskogebogen, af Majbritt Engell.

Nu op spændende bog på vej, fra Majbritt Engell. Jeg glæder mig meget til at se bogen efter at have læst denne pressemeddelselse:-) Yderligere er jeg blevet lovet et par eksemplarer til en konkurrence, så husk at følge med:-)
Jeg vil også anmelde bogen, når vi nærmer os udgivelsen. Her er pressemeddelsen:

Majbritt Engell
Graviditetskogebogen
120 opskrifter – de lette, de sunde og de søde

Mad er ikke længere helt det samme, når man bliver gravid. For hvad skal man spise, når man den ene dag har kvalme, den anden trang til saltlakrids – og midt i smagsforvirringen skal fyldes op med vigtige vitaminer?

Ernæringsekspert Majbritt L. Engell giver i ”Graviditetskogebogen” præcis 120 bud på hvordan man kan spise godt, selv om smagsløgene – og resten af kroppen – er lidt ude af kontrol.

Bogens 120 lette og lækre opskrifter giver forslag til alt fra morgenmad til frokost, aftensmad, mellemmåltider, snacks, smoothies og sødt, som skærper appetitten hos de kvalmeramte og giver ny energi til de tunge og trætte.

Retterne er desuden udvalgt, så de tanker den vordende mor op med de vitaminer, hun har brug for – fra kalk og D-vitamin til folinsyre og jern. Nogle af opskrifterne er særligt velegnede til at få has på de mest almindelige graviditetsgener – fra kvalme og madlede til forstoppelse og halsbrand.  Et helt afsnit er tilegnet ’kommando-mad’, som den vordende far kan tilberede i en ruf, når hans kæreste bare skal have noget at spise NU! Og i bogens sidste del gives opskrifter til tiden efter fødslen, hvor der hverken er arme eller overskud nok til at yde det store i et køkken.

Ud over de delikate opskrifter får man i ”Graviditetskogebogen” også et hav af gode råd. Bl.a. til, hvordan man kan spise, så man holder blodsukkeret stabilt og undgår at blive utilpas. Og hvem vil ikke gerne sikre sig, at vægten blot stiger med de kilo, den skal – så de også er til at smide igen efter fødslen? Også det kan bogen også hjælpe med, lige som den afslører hemmeligheden bag cravings og lærer den gravide at manøvrere i junglen af mad-forbud.

Majbritt L. Engell er Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed og Master i Fitness og Træning. Hun er desuden medforfatter til bestselleren ”Spis maven flad”, ”Hold maven flad” og ”Når mor er på skrump” – og så er hun mor til Teo, som er 18 måneder når bogen udkommer.

 Majbritt L. Engell
Graviditetskogebogen
Ca. 160 sider
Forlagets pris: 249,- kr.
Udkommer 7. oktober 2011

Du kan bestille bogen her: http://adoptionsverden.dk/boeger-og-film-1/andre-boeger-30/ Der er også “Spis dig gravid”, “Hold maven flad” og “Spis maven flad”.

2 thoughts on “Ny bog på vej – Graviditetskogebogen, af Majbritt Engell.

    1. Majbritt har lige skrevet til mig at den er 98% PCOvenlig. Der er enkelte opskrifter der indeholder f.eks revet gulerødder. Men hun skriver at det er nemt at gennemskue i de par opskrifter.

      Jeg får bogen til anmeldelse af forlaget, når vi nærmer os udgivelsen. Så skal jeg nok skrive mere om opskrifter osv. Det lyder meget spændende:-)

      Nina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *