Ny bog til os PCOpiger – Spis dig i Balance.

Ny fantastisk bog udkommer d. 10 maj. Bogen hedder “Spis dig i Balance” og er skrevet af Majbritt L. Engell og Ida Lysdahl Fahrenholtz. Majbritt har flere bøger bag sig. Bla. Spis dig gravid, Spis maven flad og Hold maven flad. Det er derimod Ida´s første bog. Men vi kender jo Ida fra brevkassen og her fra PCOliv.dk. Du kan forudbestille den allerede nu:-)
.
Med de to damer som forfatterer kan det kun være en god bog og jeg glæder mig meget til at se den. Jeg er blevet lovet den her inden få dage, og jeg vil selvfølgelig lægge en anmeldelse ud af bogen. Min weekend er reserveret til dejlig læsning:-) I får hermed forlagets pressemeddelelse af bogen:-)

Robert (min kære mand) har valgt at tage bogen ind i sin webshop. Derfor kan du allerede nu forudbestille “Spis dig i balance”, og få den i din postkasse d. 10. maj. Nemmere bliver det ikke. Køb bogen her http://adoptionsverden.dk/boeger-og-film-1/andre-boeger-30/spis-dig-i-balance-af-engell-og-fahrenholtz-639.html

Spis dig i balance

Hver femte danske kvinde er i hormonel ubalance. Mange ved ikke engang, at de er det … de kan blot konstatere, at vægten driller, fedtet samler sig på maven, humøret svinger, menstruationerne er uregelmæssige eller huden uren.

Men hjælpen er nær! Det er nemlig muligt at spise sig i balance igen, så man taber sig, menstruationerne bliver regelmæssige, humøret stiger, og energien vender tilbage.Spis dig i balance er den første håndbog af sin art til et overset, men udbredt problem: PCO (Poly Cystiske Ovarier), som 1 ud af 5 kvinder døjer med. Mange af kvinderne opdager først, de har det, når de søger lægehjælp, fordi de ikke kan blive gravide.

Bogen er spækket med praktiske tips til hverdagen: Hvilke madvarer, man skal gå efter i supermarkedet, hvordan man sammensætter sin kost, og hvad man kan spise, når man er i byen, til fest eller på ferie. Indkøbslister, kostplaner og mere end 100 delikate opskrifter gør det nemt og overskueligt at leve PCO-venligt – uden at gå glip af alt det sjove. Bogen er også velegnet til alle, der har læst Spis dig gravid og er på udkig efter flere madopskrifter.

Forfatterne Majbritt L. Engell og Ida Lysdahl Fahrenholtz har som kostvejledere hjulpet utallige kvinder i alle aldre til at genvinde hormonbalancen. Deres viden og erfaring vil nu hjælpe endnu flere med at få styr på vægten – og gøre drømmen om et barn mulig.

Majbritt L. Engell (1978) og Ida Lysdahl Fahrenholtz (1986) er begge Professionsbachelorer i Ernæring og Sundhed med speciale i human ernæring.  Majbritt Engell har desuden en master i fitness og træning. Begge har skrevet speciale om PCO.   Majbritt er medforfatter til bestselleren Spis maven flad og udkom i 2011 med Graviditetskogebogen. Ida har udviklet opskrifter til flere diætbøger og bidrager også til hjemmesiden www.pcoliv.dk

Forfatterer: Majbritt L. Engell og Ida Lysdahl Fahrenholtz

Titel: Spis dig i balance

Antal sider: 168 sider

Forlagets pris: 249,00 kr.

Udkommer 10. maj 2012

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *