Nyt rigtig godt sødemiddel – Sukrin+

Sukrin+


Der er for et stykke tid siden kommet et nyt sødemiddel på market. Sukrin+ er sukrin der er smeltet sammen med stevia. Det giver udover et 100% naturligt sødemiddel, også et fantastisk produkt til os PCOpiger. Sukrin+ er nemlig rigtig godt at søde med. Det har ikke den “kolde” bismag som sukrin har og heller ikke den lidt lakris agtige bismag som stevia kan have.

Det vil sige, at vi står med et produkt som er 100% naturligt, ikke indeholder kalorier og som smager rigtig godt. Det ligner almindelig sukker, men søder dobbelt så meget. Jeg er virkelig glad for produktet.

Jeg har haft prøvet det en del. Både i bagværk og råt. Jeg har bare erstattet sukrinen med 1/2 sukrin+. Det synes jeg har passet perfekt. I fremtiden vil jeg erstatte al sukrin med sukrin+ i mine opskrifter. I går fik svigermor en kage, der var bagt med sukrin+ og hun kunne faktisk lide den:-) Hun har ellers ikke været glad for kager med sukrin. Hun kunne godt smage at det ikke var sukker, men det kan man jo altid. Ingen kunstige eller naturlige sødemidler smager som sukker. Det er jeg jo vant til, men for den ældre generation er det nok lidt sværer.  Tror at vi yngre (ja, betegner stadigvæk mig selv så sådan) har levet med så mange sukkererstatninger at vi ved at man kan søde på mange måder og måske ikke  kræver den rigtige sukkersmag. Men nu er det jo heller ikke et valg længere;-)

Jeg vil give Sukrin+ mine varmeste anbefalinger. Jeg synes det er et rigtig godt produkt, faktisk det bedste på det danske marked. I kan læse mere om det her http://sukrin.org/dk/sukrin-pluss/om/ og du kan bla. købe Sukrin+ her http://www.netslank.dk/products/sodemidler-14/sukrin-stevia-595

7 thoughts on “Nyt rigtig godt sødemiddel – Sukrin+

 1. Tak for den gode artikel. Jeg har selv overvejet at prøve det, og vil bestemt gøre det nu, for kæresten er heller ikke så glad for den kolde bismag hos Sukrin. 🙂

 2. Ej altså, har lige købt en ny pose sukrin i dag, så ville jeg da hellere have prøvet den nye… Det må jeg gøre næste gang, det lyder i hvertfald spændende :0)

 3. …det er altså rigtig godt, og så nemt at dosere -har sukket lidt over de andre steviaprodukter der findes fordi de kan være svære at bruge i madlavning. Men det her gør det altså rigtig nemt!

 4. …har lige fået sukrin+ ind af døren….hammerdyrt, men det hele værd synes jeg.
  Jeg hader ellers sukrin, synes ikke jeg kan bruge det til noget! Det er sødt lige på tungen, men mangler at sødmen trækker ud, sådan som sukker (ahhh) ville ha gjort.
  Aspartam( føj) har jeg ellers prøvet at kombinere det med for at få den lange sødme…men kan ikke holde ud at komme det i min krop da jeg også snart skal være gravid.
  Nå, men prøvede stevia, og måtte forkaste dette pga den fæle lakridssmag og bitterhed. Tilbage til Birkesød, der smager som himlen efter at have været alternativerne igennem( og med en lille drys sukker, kan det absolut bruges.( hvem der kan tillade sig det altså).
  Her kom så stevia+…..Det slår sødt an som birkesød og sødmen trækker ud, næsten som aspartam, dog mindre markant… er ikke koldt som sukrin eller den mindre kolde birkesød… det er det bedste alternativ jeg har smagt… og jeg er kræsen. Hvis man ikke smager på sukkeret for at sammenligne, er det altså tæt på!
  Har blandet midt med birkesød og det giver et helt vildt godt produkt! Jeg er sikker på at jeg nå jeg lige har vænnet mig til det, helt kan droppe sukker og agavesirup.
  Kan klart anbefale det!
  VH Ditte

  1. Jeg har også prøvet sådan cirka alt der findes. Blev så glad da Stevia blev godkendt, men må indrømme at jeg heller ikke er vild med den der lakridssmag.

   Dejligt at høre at flere er glade for den nye Sukrin+

  1. Når man bruger Sukrin i størrer mængder, f.eks i kager, så oplever mange en metalisk bismag, der kan være ret ubehagelig. Jeg er en af dem der oplever det. Men den nye sukrin+ har ikke denne bismag, så skønt der er kommet sådanne et godt nyt produkt:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *