Om PCOliv

PCOliv startede som en blog lavet af Nina Ebdahl. I 2018 overtog jeg den efter Nina med intensionen om at lave et kæmpe opslagsværk til kvinder med PCOS. Desværre har der været en del at se til, så det har været meget småt med nye oplæg. Jeg har dog valgt at lade de gamle oplæg/opskrifter være tilgængelige stadig, indtil jeg selv får tid og overskud til det hele.

På bloggen finder du over 700 opskrifter, som du kan bruge til inspiration. Mine egne opskrifter er ikke noget smart mad. Men mad som vi spiser herhjemme. Med ingredienser fra det nærmeste supermarked. Dog er der visse ting i PCOkosten, som man ikke lige kan handle i et normalt supermarked. Disse varer kan du som regle finde i helsekosten eller hos www.frkskrump.dk

Flere kendte kokke har givet deres forslag til hvad vi PCOpiger kan spise. Det synes jeg er spændende, for det behøver bestemt ikke at være kedeligt at have PCO. Også mange af jer læser sender opskrifter ind. Det er rigtig dejligt, for det giver mere udbud og ikke kun min måde at lave mad på. Send meget gerne en opskrift ind med billed.

Jeg modtager med glæde gode idéer til indholdet på bloggen.

 

Mai-Britt Andreasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *