Opdatering efter 37 dage på Metformin

Tænk engang – jeg har holdt ud i 37 dage 😉 Og hvordan går det så. Tja, jeg er vist ved at vende mig lidt til det. Jeg er nu oppe på 2 piller om dagen (altså 1000 mg), så jeg er halvvejs. Men jeg har ikke mærket nogen forandring fra at stige fra 1 til 2 piller.

Jeg mærker desværre heller ikke meget andet, end dårlig mave. Jeg er så træt af vores toilet. Vægten er ikke faldet og jeg mærker ingen andre forbedringer. Dog fik jeg målt blodtryk igen og det er faldet betydeligt, så jeg er meget tæt på normalt blodtryk (hvor det var forhøjet før).

Det system jeg forsøgte at finde, mht. hvornår jeg får ekstra dårlig mave, det fungere ikke. Jeg bliver ekstra dårlig hvis jeg spiser meget sukker på tom mave (altså ved voldsom blodsukkerstigning), men det er ikke så meget dårlig mave, men mere at jeg bliver så træt at jeg falder i søvn. Det kommer ca. 45 minutter efter indtagelse af sukker. Når jeg indtager større mængder fedt (kun nogle typer fedt) får jeg dårlig mave. Men jeg kan endnu ikke finde ud af hvilken type fedt, hvor meget og hvordan. Her forsøger jeg stadigvæk at finde ud af det. Jeg kan så også få dårlig mave når jeg spiser minimum fedt og ingen sukker. Så det er lidt håbløst at finde ud af 😉

Jeg har min menstruation i disse dage. Det er altid som vinde blæser og forskelligt i blødnings styrke og længde. Denne gang bløder jeg ikke voldsomt, men har haft ufatteligt ondt. Min livmoder er så øm, at jeg næsten ikke kan holde det ud. Det gør ondt når jeg sidder, ligger, står og ja, bare hele tiden. Det har jeg ikke normalt (ikke så voldsomt), så et eller andet sker der måske alligevel i min krop.

Så altså ikke de store forbedringer at rapporterer herfra 😉 Mine bedste venner er stadigvæk mælkesyrebakterier og toilettet. Håber snart at det ændre sig. Jeg har besluttet at blive på dosis til efter nytår. Vi skal så mange ting, at jeg har brug for en stabil mave. Det får jeg nok ikke, men bare det ikke bliver værre. Så der går nok lidt tid før I får næste update i mit metforminmareridt 🙂

 

Vil du læse om hele mit forløb med Metformin, så se her.

Afsnit 1 – opstart

Afsnit 2 – De første dage

Afsnit 3 – Optrapning

Afsnit 4 – 37 dage på metfomin

Afsnit 5 – Jeg kaster håndklædet i ringen

roser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *