Osteskåle med lækkert fyld

 

DSCN6093
Jeg havde helt glemt at jeg havde lovet jer, opskrifterne på det vi fik at spise på min mands fødselsdag:-) I har jo fået opskriften på desserten. Så nu springer vi i menuen og begynder med starten. Vi fik disse lækre osteskåle til forret. Det var en stor succes. De smager af meget og er faktisk super nemme at lave. Og så er de flotte – hvis jeg selv skal sige det:)

Jeg vil dog ikke selv tage æren for idéen, da de florerer mange steder på nettet (har opgivet at finde ophavs manden/kvinden). Jeg synes bare at de var geniale og måtte lave dem:-) Jeg tænker at man sagtens kan putte andet fyld i dem. Lige det man kan lide.

3 thoughts on “Osteskåle med lækkert fyld

  1. Det lyder virkeligt lækkert. Lavede du dem i forvejen og hvis ja, hvordan skal de så opbevares? Uanset hvad, så skal de prøves her ti weekend 🙂

    1. Jeg bagte dem om formiddagen, og vi fik dem om aftenen. Jeg tror sagtens at man kan bage dem dagen før. Men de er altså super hurtige at lave.

  2. Forbliver de sprøde, eller bliver de gumi agtige? Tænker det kunne være super lækkert til en lille rejekotaiel, måske lave en større klat og forme dem på et større glas, det må prøves i det nye år 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *