Ostewrap med salat og dip – af Christina Højsgaard

 

 

Engang imellem ser jeg andre poste deres aftenmad på facebook. Dette billede så jeg og tænkte at det var da genialt fundet på. Let, enkelt og så smager det godt. Derfor skrev jeg til Christina om hun ikke ville dele det med jer 🙂 Det ville hun gerne, så det siger jeg mange tak for 🙂

Jeg vil lige nævne at Christina spiser efter LCHF, derfor er der ikke energiberegning eller mængder. Jeg er dog sikker på at man kan få det til at blive en noget lettere udgave, ved at ændre tilbehøret 😉 Ideén med wrappen kan stadigvæk bruges.

Christina skriver at det mætter meget og er nemt at lave 🙂 Det er lige aftensmad til mig 😉

oste wrap - christina højsgaard

Ostewrap med salat og dip – af Christina Højsgaard

Til 2 wrap/pandekagen
revet ost – ca. 200 g. blandet mozzarella og cheddar

Fordel osten på en bageplade, beklædt med bagepapir. Læg det i en firkant. Bag det  i ovnen på 200 grader i ca. 12-14 minutter. Indtil osten er smeltet og lidt brun i kanten.

Tilbehør
Pulled kylling (smager godt med andre ting også)
Salat
creme fraiche
Salsa (min er bare købt)
Avokadomos med hvidløg, chili, krydderier og creme fraiche.

Hurtig og nem aftensmad, der også er god i madpakken, dagen efter 🙂
Velbekommen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *