Jeg fik en udfordring på Facebook om at lave pølsebrød. Tak for det Anita:-) Det var dejligt at blive udfordret lidt, da det nok ikke lige er det som jeg selv ville kaste mig over. Men min datter er vild med dem, så det er ikke sidste gang. Mens jeg lavede pølsebrødene. Kom en tanke op i mig. Nemlig pirog. Kan huske en lille græsk bager på Nidri´s hovedgade der lavede nogle skønne pirog (hedder nok noget andet på græsk). Den prøvede jeg at lave, nu hvor jeg havde gang i dejen. De blev super gode kan det er bestemt ikke sidste gang jeg har lavet dem. De blev spist til aftensmad i går. Mens min datter fik pølsehorn:-) Dette er nogle meget mættende pølsehorn og pirog. Og de er grove. Man må ikke forvente køb udgaven.

10 thoughts on “Pølsehorn og pirog

  1. hvor er du alså god 🙂

    takker. Pølsehorn – så nemt at tage med og smager jo også godt. Må prøve din version. Jeg kender dem hvor der kommer lidt sennep ved pølen inden bagning

    1. Hej ;0)
      Vil bare lige fortælle at min kære mand prøvede at bage pølsehorn med burgerbolledejen fra denne hjemmeside i stedet for denne pølsehornsdej og HOLD OP , hvor smagte de som de “ægte” Prøv dem…

  2. Hej. Jeg læser en del steder at bygmel ikke er pco-venligt ‘mere’. Er der nogen af jer der har fundet alternativer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *