Pæretærte – af Anja Markmann Kristensen
Anja har sendt mig denne opskrift. Og det ser da helt vildt lækkert ud:-) Tak Anja. Jeg er vild med at der er billeder med, hvordan man laver kagen trin for trin:-)
Pæretærte – af Anja Markmann Kristensen
Bund:
200 g Marcipan (sukkerfri)
Fyld:
5 stk. Pære
Kanel – efter smag
Dej:
3 æg
75 g flydende margerine
75 g rugmel
75 g Perfect Fit
1 tsk. vaniliepulver
1 tsk. bagepulver
Topping:
100 g. hakket mandler
Først skæres der skiver af en rulle marcipan de lægges i bunden af et smurt (med en neutral olie) tærtefad, de presses ud så de dækker bunden – Den sættes i ovnen i 11 min ved 200 grader. Derefter tages den ud og stå til afkøling, mens pærerne skæres ud i ønsket størrelse og form. Til dejen piskes æg og fedtstof først sammen, de tørre ingridienser blandes og piskes i. Pærerne fordeles drysses med kanel og dejen hældes over – til sidst drysses der med hakket mandler. Den sættes i ovnen ved 200 grader – den skal have ca. 20 min alt afhængig af ovn og pærer.
Pærerne lagt pænt på.
Dejen hældt over.
Den ser helt vild godt ud. Fantastisk
Jeg lavede den med æbler i stedet for pærer, da jeg holdt fødselsdag igår, og det var en STOR succes hos alle gæsterne – og hos mig 🙂 Mums. Det er bestemt ikke sidste gang, den bliver bagt her hos mig!
Smagte intet mindre end fantastisk 🙂