Pæretærte – af Anja Markmann Kristensen

Anja har sendt mig denne opskrift. Og det ser da helt vildt lækkert ud:-) Tak Anja. Jeg er vild med at der er billeder med, hvordan man laver kagen trin for trin:-)

Pæretærte  – af Anja Markmann Kristensen

Bund:

200 g Marcipan (sukkerfri)

Fyld:

5 stk. Pære
Kanel – efter smag

Dej:

3 æg
75 g flydende margerine
75 g rugmel
75 g Perfect Fit
1 tsk. vaniliepulver
1 tsk. bagepulver

Topping:

100 g. hakket mandler

Først skæres der skiver af en rulle marcipan de lægges i bunden af et smurt (med en neutral olie) tærtefad, de presses ud så de dækker bunden – Den sættes i ovnen i 11 min ved 200 grader. Derefter tages den ud og stå til afkøling, mens pærerne skæres ud i ønsket størrelse og form. Til dejen piskes æg og fedtstof først sammen, de tørre ingridienser blandes og piskes i. Pærerne fordeles drysses med kanel og dejen hældes over – til sidst drysses der med hakket mandler. Den sættes i ovnen ved 200 grader – den skal have ca. 20 min alt afhængig af ovn og pærer.

Den bagte marcipanbund

Pærerne lagt pænt på.

 

Dejen hældt over.

3 thoughts on “Pæretærte – af Anja Markmann Kristensen

  1. Jeg lavede den med æbler i stedet for pærer, da jeg holdt fødselsdag igår, og det var en STOR succes hos alle gæsterne – og hos mig 🙂 Mums. Det er bestemt ikke sidste gang, den bliver bagt her hos mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *