DSC04266 - Kopi

Jeg er jo gået i gang med LCHF igen. Weekenden vi lige har været igennem var derfor min først LCHF i laaaang tid. Og jeg havde bare ikke forberedt mig godt nok. Jeg havde kun tænkt på morgenmad og aftensmaden. Havde slet ikke overvejet at jeg også skulle have frokost 😉 Det gav lidt udfordringer og jeg må være bedre forberedt næste weekend.

Lørdag blev det til et par frikadeller og grøntsager fra aftenen før. Det var jo egentlig fint nok, men det var kedeligt. Søndag var svigerfar så på besøg for at hjælpe os med at bygge et haveskur. Svigerfar plejer hjælper os ofte og det er helt fantastisk. Vi belønner gerne med en god frokost, som jeg ved at han sætter pris på 🙂 Så hvordan fik jeg lige det til at gå op med LCHF? Heldigvis kom jeg i tanke om det her paleobrød fra min kogebog “Duftende brød” (kan hentes gratis her). Opskriften er flere år gammel, men er aldrig kommet på bloggen 🙂 Det var bare helt perfekt. Svigerfar fik rugbrød som børnene og jeg fik det lækre paleobrød 🙂

Det er altså sjovt, så hurtigt jeg glemmer det gode løsninger, når jeg ikke har været på LCHF i lang tid. Jeg må virkelig sætte mig og læse min egen blog – utroligt synes jeg jo, når jeg har skrevet tingene, men har åbenbart jordens dårligste hukommelse. Kan mærke at det tager lidt tid at finde mig selv i kosten igen. Men synes at det fantastisk, så hurtigt det virker 🙂 De første 6 dage er der røget 3 kilo og 7 cm i taljen. Og jeg er mæt. Jeg er ikke så hidsig og fik jeg nævnt at jeg er mæt 😉 Elsker det bare. Hvorfor spiser jeg ikke sådan altid?

 

 

 

 

2 thoughts on “Paleobrød

  1. Åh Nina, hvem kender ikke det – nogle områder er man bare så god til at fastholde målene, andre knap så heldige. Min svaghed er motion, jeg har faktisk hyret en coach til at fastholde mig i min nuværende motivation, for som du siger med LCHF – jeg ved jo godt, hvad jeg skal gøre ;o).
    Måske det også kan virke for dig?

    1. Tak Mette. Jeg er jo desværre for syg til at træne, så motion er et kæmpe problem her. Men jeg håber det går alligevel. PT. køre det super 🙂
      Men spændende med en coach. Det må jeg høre mere om 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *