Pandebrød


De er bare gode. Eksperimenteret her til aften, da jeg havde lyst til brød. De blev intet mindre en fantastiske. Kan let forestille mig dem til en god suppe eller til Tzatziki. Brødene blev søde, lækre og sprøde. Perfekte. Lavede dem i lidt forskellige størrelser for at se hvad der var bedst. Synes de var bedst i en mellem størrelse ca. 12-15 cm i diameter. Vend dem ikke før de har stegt lidt, for så  kan de knække. Synes ikke at billedet helt viser hvor gode de er. Kan anbefale dem for guf……………

 

7 thoughts on “Pandebrød

  1. hold nu op hvor er de bare gode.. er fan af din hjemmeside, alt skal bare prøve alt af.. her til aften har vi ¨fået de her brød med taziki som apetiser, fordi vi ikke ku vente på forloren hare, som også skal prøves af idag. jeg har købt ind til brunkager, vaniliekranse og flødeboller.. så skal nok komme med opskriften og billeder når jeg har fået dem lavet.

    ros ros ros herfra!

  2. Tak for de rosende ord – Emilie. Det lyder godt nok også lækkert med alt det guf du skal igang med:-) Glæder mig hvis du sender opskrifter. Især den på flødeboller – uhm………:-)

  3. Hold op hvor de bare vildt gode! Vi fik dem sammen med pillerejer, æg og din utrolig lækre laksesalat. Kæresten var også helt vilde med dem. Lækker lækker opskrift. Og tusind tak for en helt igennem fantastisk side!!

    1. hej Louise.

      Tak for de søde ord. Jeg køber kamutmel i SuperBrugsen, Føtex eller Kvicly. Du kan også købe det online hos f.eks Frk. Skrump (se annoncen i højre side). Du kan nok godt bruge rugmel i stedet for, men du må prøve dig frem med mængden. Tror altså også at de bliver en smule hårde;-)

      1. Tak for svar 🙂
        Jeg må på jagt efter det der kamutmel (synes bare ikke lige jeg kunne finde det i Føtex sidst jeg var der).

        Ved du om det er muligt at lave pco-venlige pølsehorn ?

Skriv et svar til Karina O Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *