Pastasalat


I denne weekend skulle det jo blive skønt sommervejr. Så det kræver en sommer opskrift:-) Denne dejlige pasta salat er perfekt sommer mad. Man kan putte de grøntsager og krydderurter i som man kan lide. Pastasalaten er god som grilltilbehør, men er også god til f.eks kogt skinke eller frikadeller. 

Pasta salat

1/2 pose kogt fuldkorspasta.
1 bærger creme fraish eller fromage frais
1/2 tsk. Sennep
Dild
Salt og peber
Oregano
Timian
1 lille løg
1 fed hvidløg (kan undlades)
1 rød Peberfrugt
ærter
agurk
gulerødder

Kog pastaen og afkøl den. Bland creme fraish med sennep, dild, Oregano, Timian, løg, hvidløg og salt og peber. Rør det hele godt sammen. Tilsæt de finthakket grøntsager og pastaen. Vend det hele sammen. Serveres koldt.

.

8 thoughts on “Pastasalat

  1. Man kan også lave det med bacon og kyllingefilet i tern, som man bare blander i sammen med det andet. Vupti og man har et lækkert måltid 🙂

  2. Jeg har lavet denne her til aften. Jeg synes “dressingen” var lidt sur i det.. Er det meningen?

    1. Nej, det er ikke meningen. Måske afhænger det af den sennep man bruger. Prøv evt. at tilsætte lidt sødestof:-)

  3. Troede egentlig ikke vi måtte spise fuldkorns pasta ? Vi spiser soja pasta linse pasta osv kan man ikke bruge det i stedet ?:)

    1. Det var en god gammel opskrift du fandt frem der, Camilla 😉 Man må jo spise hvad man vil. Dengang blev opskrifterne lavede ud fra Spis dig gravid – altså KISS kosten. Og der var grovpasta ok. Tænker du sagtens kan bruge de pastatyper som du nævner (de fandtes slet ikke dengang 😉 ).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *