PCO awareness muffins :)
September er PCO Awareness måned. Derfor har jeg lavet disse skønne æblemuffins og dekoreret dem med den fine sløjfe. Mine evner ud i at pynte kager er dog ikke fantastiske, så bær over med mig 😉 Jeg vil egentlig bare give idéen videre 🙂 De her muffins er super lækre i smagen. Rigtig efterårsmuffins med æbler og kanel, som passer perfekt til en blæsende efterårs tår te 🙂
PCO awareness muffins 🙂 – eller Æblemuffins
-12 stk.
4 æg
4 spsk. Sukrin Gold
6 spsk. mandelmel fra Funktionel mad
4 spsk. kokosfibre
1 spsk. fiberhusk
2 spsk. smeltet smør
2 tsk. kanel
1 tsk. vanilje
1 tsk. bagepulver
1½ dl. mini mælk
2 revet æbler
Pynt
Sukrin melis
Pisk æg og sukrin til en tyk masse. Tilsæt bagepulver, vanilje, kanel, smør, fiberhusk og mælk. Bland det godt. Derefter tilsættes mandelmel og kokosfibre. Til sidst vendes æblerne i. Rør det hele godt og lad dejen hvile i 10 minutter. Dejen hældes i 12 muffinsforme og bages i en 180 grader varm ovn i ca. 10 minutter (hold øje med dem).
Dekorer med sukrin melis og evt. frugtfarve.
Energifordeling pr. stk.
74,7 g, 68 kcal, 36% kulhydrater, 45% fedt, 19% protein
Ville gerne høre inden jeg kaster mig ud i at forsøge mig med disse, vil man kunne skifte sukrin ud med perfect fit? Og har du en ide om hvor vidt der skulle bruges mere eller mindre?
Det kan du sagtens 🙂 Jeg bruger dog ikke selv perfect fit, så kan ikke hjælpe med omregningen. De 4 spsk. Sukrin Gold der er i opskriften her, svarer til 4 spsk. sukker. Måske det kan hjælpe dig 🙂