PCO-kosten. Fra Kost Klinikken Immanuel.

Jeg har modtaget denne fantastiske liste fra Kost Klinikken Immanuel. Det er Ida der har arbejdet på listen i et stykke og tid. Det er et helt vidunderligt stykke værktøj til os med PCO. Der er et par overraskelser imellem for mit vedkomne, så den er bestemt værd at læse igennem, også selvom du har styr på kosten:-)

Tryk på linket og se hvordan du skal spise hvis du har PCO.

https://docs.google.com/viewer?url=www.pcoliv.dk/4.pdf

Hvis ovenstående link ikke virker, så prøv dette.

http://www.adoptionsverden.dk/pconet/4.pdf

 

9 thoughts on “PCO-kosten. Fra Kost Klinikken Immanuel.

      1. Ja jeg kan heller ikke læse det – man viderestilles til google og nogle online dokumentfunktioner man skal oprette – og det virker så heller ikke ! Og øv for jeg er så spændt på at læse hvad hun skriver.
        Maria MB

  1. Hej. Jeg har læst bag på noget kød, og en del pålæg hvor der har været sukker, sirup, glukose eller stivelse i og bliver i tvivl om vi må spise det eller hvor jeg kan få noget pålæg uden.

    Håber at I kan hjælpe lidt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *