PCO-venlige varer i Frk. Skrumps Netbutik – af Ida Lysdahl Fahrenholtz

En komplet liste over alle de dejlige PCO-venlige varer, som du kan finde i  Frk. Skrumps Netbutik. Der er rigtig mange godte:-) Og mange af de ting vi bruger til daglig. Tryk på linket og se hele listen.

www.pcoliv.dk/3.pdf

 

-Af Ida Lysdahl Fahrenholtz,
www.netslank.dk. Personlig vejledning af PCO specialisterne.

 

.

6 thoughts on “PCO-venlige varer i Frk. Skrumps Netbutik – af Ida Lysdahl Fahrenholtz

 1. Synes det er lidt mystisk at den ikke stemmer overens med hjemmesiden f.eks. står “Nellie Dellies sød lakrids” og “Low-carb brødmix – uden gluten høj på fibre” ikke som GI-mærket på hjemmesiden??

 2. Kære Stine.
  Tak fordi du er opmærksom.
  Vi har hurtigst muligt sat GI-mærket på Netbutikken.
  KH Ida

 3. Det ser spændende ud med alt det man kan købe, jeg synes bare det er så ærgeligt at priserne er så høje, for det kan ikke svare sig at købe på Netbutikken, meget af det koster mellem 5 og 12 kr. mere end i forretningen + fragt. ØV ØV

  1. Må desværre erklære mig enig her. Jeg synes det er super ærgeligt, at det ligefrem skal være dyrere at handle over nettet – det er desværre ikke et holdbart koncept i mine øjne. Jeg har handlet der en enkelt gang, men syntes også det var for besværligt at skulle ned og hente pakken – så kan jeg jo ligeså godt gå ned i helsekosten og føtex, når jeg mangler produkterne! Det er væsenligt billigere.

   1. Personligt er jeg nu super glad for løsningen:-) Det er fantastisk nemt at handle over nettet og jeg synes at det er ektra nemt her, fordi jeg nemt kan se hvad jeg kan tåle og ikke tåle. Jeg er meget glad for webshoppen:-))

    Der skal jo være muligheder til os alle. Med to små børn har jeg ikke så meget tid til indkøb. Så det her er nemt og jeg skal ikke i flere forskellige butikker:-)

 4. Super med den liste, den hjælpder meget. Men jeg kan godt blive lidt i tvivl, da jeg har læst, at maltitol ikke er godt for os med pco, og at vi helst skal undgå det. Er der nogen der ved mere om det? Og hvor meget meget må man ca. spise af fx. chokolade, der indeholder maltitol?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *