PCOpower

PCOPOWER

Et lille ord fyldt med styrke og energi

PCOpower er et nyt begreb, som du vil møde en del til her på bloggen. Det er et ord med stærk energi. Og det er lige præcist det, som det handler om. At finde god energi i et lille ord. Et enkelt ord, som kan få os til at tænke på alle de fantastiske ting, som vi er i stand til. For du har recurser der er helt fantastiske. Du har en magt – magten til at bestemme selv. Du kan sætte dig ned og give op. Eller rejse dig og tage kontrol. Tage kontrol over dit liv og din krop.

PCOpower skal huske os alle på, at vi kan. Så tænk over hvor stærk du er, hver gang du støder på ordet:-) Jeg har bestilt nogle PCOpower produkter som kan være med til at huske dig på din styrke. Det skal jeg nok skrive mere om, når de kommer hjem:-)

PCOpower er:
.

at lave mad med hjertet

at lave sund og livsgivende mad

at tage ansvar for sin kost

at tage ansvar for sit liv

at anderkende sin krop

at du gøre det der skal til

at være stolt at sine valg

at have mod til at være den man er

at være stolt af sig selv

at accepterer og leve i harmoni med sin PCO

at tage kontrol over sit liv

 

PCOpower har sin egen kategori her på bloggen https://pcoliv.dk/category/pcopower/ Og du kan finde meget mere PCOpower på vores forum http://adoptionsverden.dk/pconet/index.php?/forum/174-pco-power-kan-kun-ses-og-skrives-i-af-medlemmer/ Du skal dog være medlem på forummet for at se det – men det er gratis, så skynd dig:-)

PCOpower giver dig som læser, en masse muligheder. Du kan være med i vores fælles vejning hver fredag, du kan dele opskrifter,  få din egen dagbog, speciele kurser, foredrag, du kan læse min dagbog og meget meget mere:-) Jeg indhenter også speciele gode tilbud til dig. Og det hele er gratis.

Og husk PCOpower er for alle PCOpiger,  ikke kun for dig der vil være gravid og tabe dig. Nej, PCOpower til for alle. PCO lever man med hele sit liv og derfor er det vigtig at accepterer og lære at leve med det:-)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *