PCOskolen går online.

Nyt kursustilbud fra NetSlank

NetSlank har udviklet et nyt undervisningsforløb, hvor hele kurset foregår online. Du kan nu blive undervist i de særlige PCO-kostprincipper, som NetSlank, Frk. Skrump og Kost-Klinikken Immanuel i Hellerup er kendt for, uanset hvor i Danmark du befinder dig.

PCOskolen går online

Mange kvinder i dag lever med PCO, en hormonel ubalance, som for manges vedkommende påvirker deres hverdag og livskvalitet. Hos Frk. Skrump og på NetSlank har vi længe oplevet en voksende efterspørgsel på kurser om PCO, som ikke kun begrænsede sig til den målgruppe, som havde mulighed for at komme ud i Kost-Klinikken Immanuel i Hellerup og blive undervist.

Vi har derfor udviklet et nyt undervisningsforløb som er 100 % onlinebaseret. Det giver dig mulighed for at deltage i kurset, uanset hvor i Danmark, du befinder dig. Desuden er kurset fleksibelt, så du ikke behøver at sidde parat ved computerskærmen på et bestemt tidspunkt.

Undervisning, ugeopgaver og spørgetid

Kurset forløber over 6 uger og kommer til at foregå på www.netslank.dk.

Der vil være tre undervisningsgange med hvert sit PCO-relaterede tema, hvor selve undervisningen er udarbejdet som temavideoer, der lægges op i PCOskolens lukkede brugergruppe på NetSlank. Videoen ligger i brugergruppen, hvor du har mulighed for at se og gense den som det passer dig.

Til hvert undervisningstema er der tilknyttet to ugeopgaver – en refleksionsopgave som løses i ugen op til undervisningen og deles med dine medkursister i brugergruppen og en lille tematest, som du kan vælge at løse i plenum med andre deltagere eller individuelt.

Din underviser vil løbende besvare de spørgsmål, som opstår undervejs.

Hold & Brugergruppe

I vil være 10-15 personer pr. hold og selvom I ikke bliver undervist i et fysisk kursuslokale, er det hensigten at I får mulighed for at dele jeres erfaringer og oplevelser med både PCO og selve kurset med hinanden. Derfor oprettes der som nævnt en lukket brugergruppe på NetSlanks for dig og dine medkursister, hvor I kan snakke om løst og fast samt hjælpes ad om at løse ugeopgaverne.

I vil alle blive opfordret til at bidrage i brugergruppen og jeres underviser vil desuden kigge ind en gang i mellem og sikre at alt forløber som det skal.

Det får du

* 8 ugers medlemskab til NetSlank (fra kurset starter og to uger efter afslutning) , hvor du kan dagsregistrere din mad, stille spørgsmål i vores forum og benytte dig af vores store database med PCO-venlige opskrifter

*6 ugers kursus med undervisning og ugeopgaver, hvor du lærer alt, hvad du skal vide for at blive en sej og selvkørende PCO’er.

*3 undervisningsvideoer, som fokuserer på tre forskellige temaer. Første tema handler om definition, diagnose og symptomer, andet tema handler om PCO-kostens sammensætning og tredje tema giver dig tips og tricks til en PCO-venlig hverdag.

*Mulighed for at møde andre kvinder med samme udfordringer.

Pris: 995.- pr. person. Læs mere på www.netslank.dk

Køb kurset: http://www.netslank.dk/products/netslank-29/pcoskolen-651


2 thoughts on “PCOskolen går online.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *