Perlebyg rösti

Disse er virkelig gode. Laver dem ofte og laver gerne dobbelt potion, så der er til nogle dage:-) Jeg er ikke vild med kogt perlebyg, men på denne måde er det lækkert. Jeg får dem gerne som tilbehør til fisk og kød. Og det er lækkert hvis der er en tilbage til næste dags frokost:-)

 

 

.

9 thoughts on “Perlebyg rösti

  1. det var et rigtigt smart tip til de rester af perlebyg der så tit blvier. Tror jeg vil til at smale demi fryseren og så lave sådan rösti når der er en passende portion 🙂

  2. Ih hvor jeg glæder mig til at sku ha denne ret til aften! 🙂 Og super ide med at gemme rester!! Det vil jeg gøre fremover 🙂
    Er der nogen der ved hvor lang tid perlebyggen skal koge, før den er mør? Er der tale om ½ time, 1 time, eller mere?

  3. Når jeg laver rösti, så plejer jeg bare at lade dem koge ekstra længe, så de helt sikker er møre. Det kan være mellem 30 til 45 minutter.

  4. Super gode – selv manden ville spise dem :oD dog tror jeg ikke at de havde kogt længe nok inden. Men vil følge ovenstående råd næste gang.
    Kan de spises kolde???

  5. Jeg vil lige sige, at jeg har lavet disse med rugmel og ikke bygmel, og det blev bare super godt og både manden og jeg er helt tosset med dem herhjemme.

  6. Hvor er de fantastiske, så mangler man jo slet ikke kartoflerne når man kan få disse istedet:_) Lavede med med perlerug i stedet for perlebyg og det gik fint. Tilsatte også lidt chili:-) fantastisk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *