Perlemix
Søndag aften og ikke meget i køleskabet. Jeg måtte være lidt opfindsom her. Kom til at tænke på risotto. Så jeg gik i gang med at lave noget der minder lidt om det. Det endte ud med denne dejlige ret. Det smagte rigtig godt. Jeg kan anbefale noget dejligt frisk tilbehør til. Måske råkost. Jeg fik kyllingfrikadeller og kogte bønner til.
Perlemix
200 g. Perlebyg (gerne sat i blød i nogle timer)
1 rød Peberfrugt
1 Løg
1 fed Hvidløg
50 g. Ærter
Et lille bæger Hytteost
50 g. Revet ost
1 spsk. Hvid Balsamico
Salt og Peber
evt. lidt Sukrin.
Kog perlebyggen i 20-30 minutter – alt efter hvordan du kan lide det. Efter kogning, skylles perlebyggen. På en pande svitses hakket løg i olie. Tilsæt peberfrugt (i tern), hvidløg, ærter. Det ristes let. Tilsæt perlebyg, hytteost, ost, balsamico, salt og peber. Smag evt. til med lidt sukrin.
.
Kan kun anbefales 🙂 Jeg lavede det til en laksefilet, det smagte rigtig godt.