Pink salat (rødkålssalat).
Mere piget kan det bare ikke blive;-) Men den smager nu også rigtig godt. Den er lidt sød og lækker tilbehør til f.eks kylling eller julemaden. Desværre havde jeg ingen valnødder til pynt da jeg tog dette billed, men det smager godt på. Her har jeg brugt den som tilbehør til stegt kyllingfillet, kogte bønner og hasselbagte champignons.
Pink salat.
100 g. Rødkål
2 stk. Æbler
½ stang Bladselleri
1 Porre
Dressing:
1 bæger Fromage Fraish (eller creme fraishe)
1 spsk. Agave Sirup ( kan undlades)
lidt Citron
Pynt
Tranebær
Valnødder
Snit rødkålen, æblerne, bladselleri, porre meget fint, og læg det i en skål. I en lille skål blandes ingredienserne til dressingen. Hæld dressingen over salaten og bland dem godt sammen. Lad salaten trække et par timer inden serveringen. Pynt med tranebær og hakket valnødder lige inden servering.