Uhm, lækre pitabrød. Det er en af børnenes livretter og derfor har jeg arbjedet lidt på at finde en opskrift, hvor jeg også kan spise et brød:-) Det er jo nemt og hurtigt mad. Og det sætter vi pris på, engang imellem her i familien;-) Her havde jeg en rest oksekød, som jeg ristede på panden med champignons. Lidt grøntsager kom der i brødet og en god hvidløgsdressing. Det var virkelig lækkert.[password-protect]

Disse pitabrød bliver ikke alle store og med en lomme i. Kun to af mine fik en lomme. Men resten kunne jeg nemt lige skære en lomme i:-)

Pitabrød
6 stk – store

4 dl. lunkent vand
25 g. gær
2 spsk. rapsolie
1 dl. rugmel
3 dl. kamutmel
3½ dl. Mandelmel (fra funktionel mad)
1 tsk. salt
1 spsk. sukrin+

Opløs gæren i det lune vand. Tilsæt salt, sukrin og olie. Rør det godt. Tilsæt rugmel, kamutmel og mandelmel. Ælt dejen godt igennem. Den er lidt klistret Sæt dejen et lunt sted, til hævning i en time. Derefter deles dejen i 6 stykker. De formes helt flade og lægges på en bageplade med bagepapir på. Hvis du har problemer med at forme brødene, så prøv at gøre dine hænder våde. Stil brødene et lunt sted i 30 minutter. Bag dem ved 250 grader i ca. 5 minutter.[/password-protect]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *