Pizzabrød fra “Duftende brød”

Engang imellem kommer jeg i tanke om opskrifter som jeg har lavet for længe siden. Det her er en af dem. Opskriften er fra bogen Duftende brød, som du kan hente gratis her. Jeg synes faktisk at denne opskrift fortjener at komme på bloggen også, for den er super lækker. Jeg lavede den igen her i weekenden og ungerne elsker det 😉 Jeg blandende lidt andet fyld i, hvilket man sagtens kan. Ungerne elsker pepperoni, så det røg der lidt i af. Succes var dermed sikre 🙂

 

 

3 thoughts on “Pizzabrød fra “Duftende brød”

  1. Hmm, er spændt på hvordan det bliver syntes godtnok min var MEGET flydende,
    og stort set umulig at rulle, men nu må vi se hvordan den bliver bagt 😉

    1. Det er mandelmelet fra Funktionel mad som jeg har brugt 🙂 Skiver det lige ind i opskriften. Det er jo lidt forskelligt med de forskellige mandelmel, hvor dehydret de er. Håber det blev godt 🙂

  2. Hej
    Har lige et spørgsmål.. der er majsstivelse i bagepulveret som man skal bruge, må man gerne få det ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *