Pizzasnegle – af Helle Hansen
Jeg har modtaget denne skønne opskrift på pizzasnegle – 1000 tak Helle:-) Opskriften lyder rigtig dejlig og jeg bringer den straks videre til jer. Det er jo lige til lidt weekendguf:-)
Pizzasnegle – af Helle Hansen
Dej
20 gr. Gær
2 dl Vand
1/2 tsk Salt
1 spsk Rapsolie
2 spsk Skallin
150 gr. Bygmel (brugte Skærtoft Mølle) (Bygmel er desværre ikke pcovenligt mere. Prøv at erstatte med andre meltyper)
ca 200 gr Kamutmel (fuldkorns fra Urtekram)
Fyld:
Hakket Oksekød, (magert 2-7 % fedt)
hakkede Tomater
salt, peber
Reven ost (15%)
Dejen æltes godt, og hæver i 1½ – 2 timer.
Rulles ud til en aflang firkant.
Fyldet + osten fordeles på midten. Rulles sammen og skæres ud, som man plejer med snegle. Drys en anelse ost på toppen.
Bages i varm ovn ved 200 grader i 10-15 minutter eller til osten er gylden.
Smagte himmelsk.
(Der kom ca 12 store snegle ud af det.)
Tips. Pizzasneglene kan fryses.
.
Jeg har efterfølgende testet at de også er frysevenlige 🙂
Ja undskyld, Helle. Det glemte jeg at få med:-) Skriver det lige i opskriften.
Har lige brugt dejen til Pirogger, det er den også fin til :O)
Jeg erstatter Bygmel med 50g solsikkekerne malet til mel og 100g rugmel..gir en rigtig lækker smag sys jeg 🙂