Porretærte

En dejlig tærte med sprød kant. Fyldet kan man sagtens skifte ud, hvis man ikke lige er til porrer. Jeg skal selv prøve den en dag med laks og spinat:-) Jeg synes denne tærte var rigtig dejlig. Jeg har faktisk slet ikke fået tærte, siden jeg startede på PCO kost, så det var et glædeligt gensyn:-)

 

 

.

12 thoughts on “Porretærte

 1. Laver tit løg eller porrertærte, den ene med bacon den anden med skinke i :O) Det nye for mig er bunden, savner lidt bunden, føler man spiser æggekage konstant ;O) Ved du om den er fryseegnet??

  1. Nej, jeg har ikke prøvet at fryse den. Jeg lavede den i går og vi får bare resten i dag:-) Tror den bliver smasket, men ved det ikke.

   Jeg er også ganske træt af æggekage, så er glad for at have fundet en bund. Har også en opskrift liggende hvor bunden er lavet af mandelmel, men synes denne her er bedre:-)

 2. Mums! Lækker tærte! Med forstegt kalkunbacon er den altså også supergod. Altså sammen porrerne 🙂
  Den skal dog have lidt længere tid (i min ovn) inden den bliver rigtig sprød.

 3. kan man bruge andet mel end bygmel? jeg kan simpelthen ikke opdrive bygmel i mit lokal område(brugsen og netto) og jeg ville gerne lave denne tærte i morgen eller onsdag.

  sanni

    1. det kunne godt lade sig gøre, nu har jeg ikke prøvet den med bygmel så jeg skal ikke kunne isge hvordan det ene er i forhold til det andet, men den blev lægger og mættede rigtigt godt.

     jeg valgte dog at blind bage bunden i 10min inden jeg kom fyldet på for at være sikker på at få en sprød bund.

     sanni

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *