Portobellosvampe med fyld.
Denne opskrift har jeg tænkt længe over og længe haft lyst til at prøve. En idé der bare var i mit hoved og måtte prøves:-) Resultatet blev fantastisk. Det er længe siden at jeg har fået så lækkert tilbehør:-) Og efteråret er jo lige netop tid til svampe. Denne kan ret kan varmt anbefales. Fyldet er blødt og lækkert. Mængden af fyld afhænger selvfølgelig af størrelsen på svampene. [password-protect]
Portobellosvampe med fyld
4 -5 Portobellosvampe
225 g. Hytteost
175 g. Fetaost
1 tsk. Timian
4 små (eller 3 store) forårsløg
1/2 rød peberfrugt
1 pakke Bacon
Rens svampene og skær stængen af helt oppe ved lamellerne. Tryk lidt af væde fra hytteosten. Rør hytteost, fetaost, timian, finthakket forårsløg og finthakket peberfrugt sammen. Fyld det i svampene. Læg bacon over og grill dem i ovne til baconen er sprød og lækker.[/password-protect]
Ser rigtig godt ud;-)
Glæder mig til at prøve dem.
Den skal jeg lave iaften – hvor ser det bare lækkert ud 🙂