Proteinpulver. – Af Ida Lysdahl Fahrenholtz©

Proteinpulver

Af Ida Lysdahl Fahrenholtz©
www.netslank.dk. Personlig vejledning af PCO specialisterne.

Spiser man en god, proteinrig PCO-kost er det normalt ikke nødvendigt at bruge proteinpulver. Men har man svært ved at spise meget kød, fisk og fjerkræ eller har svært ved at spise morgenmad, kan proteinpulver være en god løsning.

Det er vigtigt at vælge en proteinpulver, der ikke indeholder sukker og er lav på kulhydrat. Et godt valg er Amino-Complex Valleprotein, der består af valleproteinkoncentrat med 80% protein. Den er ikke tilsat sukker og har blot 4 g kulhydrat pr. 100 g.

Proteinpulveret kan anvendes ved at opløse 2-4 spsk (10-20 g) i 2 dl vand, danskvand eller mælk. Brug et piskeris eller en melryster for at undgå klumper. Tilsæt evt. Fun Light saftevand, hvis du bruger vand eller danskvand for at give smag. Du kan også blende en smoothie med frosne bær, mælk og proteinpulveret. Husk fedtstofferne – tag fx en lille håndfuld nødder.

4 thoughts on “Proteinpulver. – Af Ida Lysdahl Fahrenholtz©

 1. Denne amino complex er svær at opløse og meget dyrere end andre mærker fordi den skal sælges i matas mv. hvor de kræver en høj fortjeneste.

  Jeg bruger denne her istedet som kan opløses uden piskeris.
  http://shop.getbig.dk/whey-protein

  den fås også i mindre portioner hvis man ikke kan spise så meget 🙂

  1. Jeg har fået Amino Complex anbefalet af en diætist. Så jeg kan ikke stå inde for det andet produkt – kender det ikke:-)

 2. Faldt over et nyt produkt der hedder ALLÉVO High protein???
  Der er godt nok sukker i…. men der står alligevel low GI??
  Kan det bruges???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *