Provence Grøntsager


I aften ville jeg forkæle min kære mand lidt. En lækker bøf og lækkert tilbehør. Så er jeg forhåbentlig inde i varmen for et stykke tid;-) Og endda kartofler til (kun til ham). Jeg tænkte at jeg ville lave lidt lækre grøntsager til, og det blev til disse skønne provence grøntsager. Synes det så ganske flot ud og så smagte det også dejligt:-)

 

2 thoughts on “Provence Grøntsager

  1. Skal lige høre – jeg prøvede at lave det, grøntsagerne blev dog mere kogte end bagte. Hvordan er det meningen de skal blive?

  2. Hos mig var det kun bunden af grøntsagerne der blev kogte og toppen blev bagt. Sådan synes jeg de er gode. Tænker på at prøve at lægge grøntsagerne lidt mere ned næste gang. Men synes faktisk de var gode sådan her:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *