Quesadillas med kylling

Quesadilla er en spansk fyldt tortilla (så vidt jeg ved). Vi får det jævnligt fordi det er super nemt og lækkert. Ungerne elsker det og det gør vi voksne også:-) Laver det ofte som en pizza til børnene, altså bare med ost og skinke. De er vilde med det:-) Det kan laves på en pande eller på grillen. Det er et fantastisk alternativ for børnene når vi griller, da de ellers ofte ender med pølser. Det her synes de er sjovt og lækkert. Vores store pige laver sin egen – altså lægger fyldet på og far griller den.[password-protect]

 

Quesadillas med kylling.
-4 personer

4 fuldkorns soft Totillas
500 g. Kogt Kyllingfilet
100 g. revet Mozzarella 10%
100 g. Feta 45+
2 spsk. Cremefraish 9%
2 Forårsløg
1 Snackpeber
1 fed Hvidløg
evt. krydderier

Salat
2 Hjertesalat
4 Tomater
1 Agurk
1 Gulerod
1 peberfrugt

Guacamole
1 Advokado
1 fed Hvidløg
150 g. Cremefraish 9%
lidt citron eller lime

Tilbehør 100 g Salsa Dip, Santa Maria

Start med at lave salaten. Det er bare at skære det hele ud og blande det sammen. Dernæst laves guacamolen. Tak kødet ud af advokadoen og mos det godt.  Tilsæt lidt citron eller lime. Bland cremefraish  og hakket hvidløg i.

Bland i en skål fyldet til tortillas. Finhak kyllingen, forårsløg og peberfrugten. Smuldre fetaosten i. Bland den revet ost, cremefraish, hvidløg og andre krydderier (efter eget valg) i. Bland det godt. Det skal ikke være flydende, men bare lige hænge sammen. Fordel fyldet på to tortillas og læg to andre tortillas over som låg. Bages på en pande, ved middel varme. Vend med et stort grydelåg. De kan også laves på grille, hvis man har en grilltalerken, pizzaplade eller andet. Det skal bages til de er sprøde og osten er smeltet inden i:-) Skær dem ud i 6 stykker hver. Der er nu tre bidder til hver. Det lyder måske ikke af meget, men de er meget mættende:-)

Tip. Ang. krydderier, så bruger vi ofte oregano, da børnene elsker det. Men også andre krydderurter som timian, basilikum osv. Man kan også tilsætte chili hvis man vil have det HOOOOT:-)[/password-protect]

 

Energifordeling
2588 g.  2468 kcal – 617 kcal pr. person.

33% Kulhydrat
34% Fedt
33% Protein

 

.

 

8 thoughts on “Quesadillas med kylling

 1. Nej en skøn ret. Den faldt i temmelig god jord hos alle herhjemme så det er absolut ikke sidste gang den bliver spist herhjemme

  1. nam nam hvor en skøn ret, jeg putte hytteost med peberfrugt, og kunne ikke stoppe med at spise igen:-) Det er ikke sidste gang jeg laver den ret til mig selv.

 2. Denne ret er blevet en af familiens nye favoritretter. Her hos os hedder den “pizza med låg” – opkaldt af min søn på 3 år ;0) Retten er lidt “tung” i det så en god salat passer super til.

 3. Tak for denne ret! Det var jo ligesom at få en omgang fastfood, følte mig syndig da jeg spiste det, så godt smagte det! Mand og barn var også vilde med det, så det er ikke sidste gang det kommer på madplanen! TAK!

  Louise

 4. forstår ikke rigtigt opskriften skal jeg bruge en toatilla staves til bund og en til top eller har jeg helt misforstået

 5. Jeg bøvler altid med vendingen men det blev løst i søndags da min søde praktiske veninde skulle hjælpe med madlavningen. Hun er mildest talt en klovn i køkkenet men gik i gang m at stege en pandekage uden fyld, lagde den tilside og lagde en ny på panden med fyld på, den stegte pandekage ovenpå – og vupti ingen pandekage kastning men en skøn en med masser af fyld.
  Hendes præmie var opskriften med hjem for hele hendes familie elskede denne skønne “junk food” ret 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *