Rød Karrysuppe – Camilla Gudmandsen*

Camilla har sendt mig denne opskrift på karrysuppe. Tak Camilla:-) Suppen ser stærk og læker ud. Passer perfekt til en kold vinterdag, som i dag:-) Håber I får varmen:-)

Rød Karrysuppe – Camilla Gudmandsen
– til 4 pers.

2 tsk. Thailandsk rød karrypasta
1 frisk rød chili
1 fed hvidløg
Ca 1-2 spsk friskrevet ingefær
2 tsk. koncentreret tomatpure
½ spsk. olie
1 dåse kokosmælk (jeg bruger light)
4 dl bouillon (gerne en fyldig hønsefond, det giver god kraft til suppen)
Salt og peber

.
Fyld :
forårsløg
Strimlet kogt kylling
Champignon i skiver
Grønne bønner skåret i mindre stykker
Rød peberfrugt

Eller prøv at lav fyld af tigerrejer.

Grøntsagerne i suppen kan varieres i det uendelige alt efter smag og Sautér karrypasta, tomatpure, finthakket chili, revet hvidløg og revet ingefær i en gryde i olien. Tilsæt kokosmælk og bouillon og lad suppen simre ca. 10 min. Smag til med salt og peber.

Tilsæt fyldet og varm det godt igennem uden den koger

Server med brød/flutes og friskhakkede koriander

Tip: Læg en stor skefuld varme kogte perlebyg i bunden af suppeskålen, så kan den også bruges som hovedret. Hvis man vil
bruge suppen som hovedret skal man lave dobbelt portion.

 

.

 

4 thoughts on “Rød Karrysuppe – Camilla Gudmandsen*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *