Rødspætte med hvidvin og krydderurter
Dejlig fiskeret, som varmt kan anbefales. Jeg er ikke så glad for fisk, så skal helst have retter der ikke smager af fisk;-) Og dette er rigtig godt bud. Jeg fik stegt hvidkål og blomkålsris til. Krydderurterne kan vælges efter smag.
Rødspætte med hvidvin og krydderurter
-4 personer
800 g rødspætte fileter
3 Porrer
1 dl. Piskefløde
1 dl. Hvidvin
Salt og peber
Godt med krydderurter (jeg brugte persille, dild, citrontimian, oregano)
Hak krydderurterne, tilsæt salt og peber og fordel det på hver fiskefilet (skinsiden). Rul hver fiskefilet sammen, så ben siden er ud af. Luk med en tandstik. Hak porrerne og brun dem i olie (en sauterpande). Læg fiskefileterne ovenpå porrerne og tilsæt hvidvin og piskefløde. Lad retten simre under låg i ca. 15 minutter.
Energiberegning pr. person
577 g, 349 kcal, 27% kulhydrat, 28% fedt, 46% protein
1 thought on “Rødspætte med hvidvin og krydderurter”