Risengrød – af Viktoria Haller


Denne opskrift er sendt til mig af Victoria Haller. Den lyder så lækker og jeg skynder mig at lægge den på, så I andre også kan nyde den:-) Det er jo netop her i december at man skal nyde risengrød. Jeg glæder mig selv til at få den afprøvet, men det varer lige et par dage før jeg har tid til det:-) Synes bare at I skal have opskriften nu, og så må billedet komme senere.

(og billedet er så kommet nu). Victoria fortalt også at man lave en rigtig dejlig Ris á la mande af grødresterne. Og det lyder bestemt heller ikke dårligt:-)

6 thoughts on “Risengrød – af Viktoria Haller

 1. Så fik jeg endelig lavet grøden:-) Den smagte rigtig godt. Jeg måtte dog hælde lidt mælk fra og koge i ca. 20 minutter bagefter for at få grøden perfekt:-)Men den var bestemt værd at vente på. Synes den smagte lidt mærkelig, men så snart kanelsukkeret kom på, så blev det super perfekt. Kan bestemt anbefale den.

  Man skal være forberedt på at grøden er grov. Man skal tygge lidt mere end på en rigtig risengrød, og man spiser meget mindre. Jeg lavede hele potionen og har risengrød til en del dage:-) Hvis man kun er en person, så er halvdelen rigeligt og så er der stadigvæk til dag efter:-)

  Julestemningen kommer helt snigende nu:-)

 2. Fantastisk!! Lyder virkelig godt med et alternativ til risengrød (kunne næsten ikke bære en jul uden). Men når du skriver kanelsukker mener du det vel ikke bogstaveligt talt kanel + sukker? Ville umiddelbart tro at vi pco’ere måtte nøjes med ren kanel?

 3. Nej, jeg mener ikke rigtig kanelsukker:-) Det tænkte jeg ikke lige over;-) Jeg lavede kanelsukker med sukrin og kanel. Men man kan bruge det sødestof som man selv bedst kan lide:-) Godt du spørg:-)

 4. SKØNT med en risengrønsopskrift! Var lidt trist over at jeg ikke kunne få det mere, men nu ser det ud til der er en god løsning 🙂

 5. min blev lidt tyk så måtte tilsætte lidt mere mælk. Men den smagte dejligt, jeg kom en lille smule sødemiddel i grøden for sådan har jeg altid fået risengrød, lidt sødt. Imorgen skal jeg prøve ris a’lamande. det bliver spændende. Men må vi få grove ris til risengrød, har set nogle i en helsekost butik?

 6. Hej alle, jeg er helt ny i pco-verdenen og har aldrig før brugt kunstige sødemidler, som sukrin. Har nu købt en sukrin gold, men ikke turdet smage på det 😊 Sikke noget pjat… Anyways, mit spørgsmål går på, om jeg kan lave kanelsukker af sukrin gold også? Er der overhovedet forskel på dem?
  Tak for rigtig god inspiration og opskrifter. Det er helt perfekt med risengrød til min første jul som pco’er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *