Ristet mandelbrud – Julens glæder
Ok, det bliver lige til en ekstra konfekt opskrift:-) Jeg måtte lige prøve dem her. Det er bunden fra konfekt triologi, som jeg har lavet lidt tykkere. Det smager fantastisk;-) Utroligt hvilken forandring det gør, når mandlerne bliver ristet. Sprøde og knasende mandler, blød lækker chokolade. Bedre bliver det vist ikke.
Ristet mandelbrud
75 g. Nougat
75 g. Mandler
75 g. Mørk chokolade
Mandelflagerne ristes gyldne i ovn eller på pande. Hakket nougat og chokolade smeltes over vandbad og blandes med de ristede mandelflager. Massen smøres ud i et ca. 1-1½ cm høj plade, på et stykke bagepapir og afkøles. Efter afkøling deles det med en skarp kniv i små firkanter.
Tip
Tænker at det vil smage rigtig godt med lidt revet appelsin skal i. Ved godt at appelsin ikke er så godt for os, men en lille bitte smugle:-)
Mmm har lige lavet dem og de smager fantastisk. Brugte dog halv mandler og halv hasselnødder. Det smager dejligt. Det skal helt klart bruges som julekonfekt
De her er bare et hit hos hele min familie 🙂 Så er det bare super fantastisk