Røget dyrefilet med palmekål og svampesauce

Dyrefilet 3

 

Dette var endnu et vellykket i min dejlige røgovn fra Landmann 🙂 Varmrøget dyrefilet med palmekål, bønner, nødder, svampe, rødvin og tyttebør – uhm, det kunne kun blive godt, med alt det bedste fra denne dejlige årstid vi er i.  Jeg startede om formiddagen, så røgningen var overstået og jeg kunne lade sauce stå og simre. Lige inden gæster kom, skulle jeg bare brune kødet og lave tilbehøret. Det var planlagt og super nemt 🙂

Jeg valgte at bruge æbleflis, da det kunne smage godt til vildtet, men tænker at bøgeflis også kunne være godt. Alt efter smag. Tiderne var lidt på slum, da jeg ikke kunne finde tilsvarende opskrifter nogen steder. Jeg er ikke til rødt dyrekød, men det må heller ikke være gennemstegt og tørt. Jeg synes jeg ramte perfekt. Og gæsterne var meget begejstret for aftens menu og der blev spist lidt for meget, men så ved man at det var godt 😉

Jeg elsker efteråret, med alle de skønne fødevarer der er i sæson nu. Dette er bestemt et perfekt bud på en efterårsret 🙂

Den lækre dyrefilet er fra sidste gang jeg købte ind hos TP netmarked 🙂 Det skuffer bare aldrig.

Dyrefilet 1

Skær senerne væk fra kødet

Dyrefilet 2

Dyrefileten klar til røgning

Dyrefilet 3

Og det færdige meget lækre måltid

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *