Røget ribs med salat

 

 

 

 

Røget ribs 2

Min landmann røgeovn har stået stille alt for længe. Vi har her i vores nye hus, ikke rigtigt fået lavet grillplads uden for (men det skal vi lave til sommer), så det er ikke så hyggeligt at skulle være ude og lave mad. Men nu skulle der gang i den igen. Har virkelig savnet smagen og duften af røg 🙂

Møre lækre møre ribs, med en lækker smag af æblerøg. Denne lækre sommermenu, kan sagtens spises her i februar også 😉 Ribs kan krydders på mange forskellige måder. Måske har du din helt egen blanding, måske køber du en lækker udgave, gnider du dem med rubs eller andet spændende. Jeg har her valgt at lade røgen være primær krydderi. Især fordi der var flere børn med til at spise dem 🙂

røget ribs 0

Træk hinden af bagsiden. Den er sej og væmmelig at tygge i. Desværre er det ikke alle slagtere der fjerner den. Du kan løsne hinden i den ene ende med en kniv og så trække hele hinden af. Jeg holder gerne med et stykke køkkenrulle, ellers smutter dem nemt.

 

Røget ribs 1

10 lækre ribs, der ligger og hygger sig i røgovnen. 

Røget ribs 2

 Det færdige resultat 🙂 Guf det var godt. Vi var 4 voksne og 3 børn. Børnene spiste til sammen 1 ribs og vi voksne klarede resten 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *