Romanesco med dildsauce.

Jeg er vild med romanesco. Det har en perfekt nøddeagtig smag er bare lækker. Og så er den jo super flot:-) Man kan også bruge blomkål til denne ret. Retten er lækker en varm sommer aften og er nok i sig selv. Men kan også bruges som lækkert tilbehør til grillmad eller en god steg:-) Retten er meget nem at lave og jeg skammer mig næsten over at bringe den her –  synes dog at det smager så godt, at I skal prøve det:-)

Romanesco med dildsauce.

1 Romanesco (eller blomkål)

Dressing
500 g. 9% Creme Fraiche (man kan vælge 18% eller fromage fraish)
1 bundt dild (eller 1 spsk. tørret)
et par dråber citron saft.

Kog romanescoén i 15-20 minutteri saltet vand. Den må ikke blive for udkogt. Afkøl kålen, da den skal serveres kold.

Rør dressingen sammen. Hæld lidt dressing over kålen inden servering og stil en skål med resten på bordet. Nemt og lækkert. Men husk at Romanescoén skal være helt kold…

.

2 thoughts on “Romanesco med dildsauce.

  1. Det skal du ikke skamme dig over – du må tværtimod endelig blive ved med flere enkle idéer til inspiration til de af os der ikke er så kreative.
    Tak for dit arbejde med siden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *