Rosenkager og fødselsdag :)

rosenkager

Hurra – er dag er det PCOliv´s fødselsdag 🙂 Hele fem år bliver bloggen i dag. Det er helt vildt at jeg har skrevet på bloggen så længe. Over 1500 indlæg/opskrifter er det blevet til i de år. Det er da meget godt gået, ikk´? Men uden jer skønne læsere var det slet ikke gået. Det er jer der former bloggen, ved at dele jeres historier, opskrifter og idéer. I inspirere mig hver dag – tak 🙂

Jeg må indrømme, at jeg det sidste halve års tid, har tænkt meget over bloggens fremtid. For det første er min energi bare ikke så stor mere, da jeg er hårdt plaget af min fibromyalgi og andre udfordringer. Men også det at mine opskrifter ikke er så specielle mere. Som I ved var jeg i starten en af de første bloggere der udviklede Low carb opskrifter i Danmark. Hvis ikke den første. Det er jeg ikke mere. I dag er der rigtig mange gode blogge, hvor man kan finde Low carb opskrifter – heldigvis 🙂 Så jeg har været lidt I tvivl om, der i det hele taget stadigvæk er brug for PCOliv. Men efter at have læst alle jeres dejlige kommentarer til fødselsdag giveaways, er al tvivl i mit sind væk. Selvfølgelig kan jeg ikke lukke PCOliv, og selvfølgelig bliver jeg ved at udvikleopskrifter og finde på nye ting. Der er brug for PCOliv. Jeg kan jo heller ikke undvære det 🙂 Så mange, mange tak for alle de skønne kommentarer 🙂

Alle jeres kommentarer får også betydning for bloggen på en anden måde. Jeg vil arbejde lidt på at få udseendet opdateret og i det hele taget opdaterer indholdet. Det glæder jeg mig til 🙂 Da alt arbejdet her jo foregår 100% frivilligt og der absolut ingen indtjening på bloggen. Så skulle der sidde en der bare er super dygtig til wordpress og skiftning af tema (hvor der er programmeret i det gamle), så hører jeg meget gerne fra dig og modtager lidt hjælp 🙂 Jeg modtager jo også gerne fortsat jeres historier, opskrifter, idéer og andre spændende ting. Bla. søger jeg i øjeblikket specifikt efter en der kan lave et indlæg omkring professionelt hårfjerning og hvilke muligheder der er der. Så send mig en mail, hvis du kan hjælpe mig med det 🙂 Jeg hører også gerne fra dig, hvis du kender nogle professionelle kokke, der vil lave en opskrift til os 🙂 Alt kan gøres anonymt 😉 Jeg glæder mig til et nyt spændende år her på bloggen 🙂

En stor tak til jer for at gøre bloggen til det den er 🙂

Og så vil jeg lige her til sidst huske jer på at det er sidste dag og sidste chance for at vinde en af de dejlige giveaways.  Har du husket at deltage?

Lad os så komme til årets fødselsdagskager 🙂 Jeg har i år valgt at gå en lidt anden vej. Nemlig at lave kager, som I hurtigt kan lave selv. Det er lækre muffins der smager af marcipan og som bare ligner en million (hvis jeg selv skal sige det). De smager rigtig godt og gør sig super flot på et bord. Jeg er sikker på at serverer man disse kager for en der ikke er vant til at spise low carb, så vil personen slet ikke bemærke at der mangler mel og sukker i opskriften 😉 Håber I kan lide dem.

Rosenkager 1Fold æbleskiverne rund langs kanten og sæt dem ind mod midten. End gerne med en lille fin tynd skive i midten.

Rosenkager 2Fine og flotte kager, der kan overbevise enhver om at PCOkager er lækre 🙂

Rosenkager 3Så flotter er de helt tætte på.

 

2 thoughts on “Rosenkager og fødselsdag :)

    1. Hej Lin

      Jeg har før været heldig at kendte kokke har lavet opskrifter til os. F.eks Claus Meyer, Thomas Rode, Claus Holm osv. Du kan se det her https://pcoliv.dk/category/g%c3%a6ste-kokke/
      Men det er svært at få kontakt til de kendte kokke. De svarer ofte ikke på henvendelser på mail. Så derfor kunne jeg godt bruge hjælp, hvis nogen af jer kender nogen af de kendte kokke. Eller dygtige kokke 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *