Rösti af bulgur

Skønt tilbehør til en god sauce;-) Kan laves med lige præcis den smag du synes om. Timian, paprika, hvidløg osv. De suger saucen godt;-) Prøv gerne med grøntsager i som squash og peberfrugt.[password-protect]

Rösti af bulgur

Ca. 500 g. kogt Bulgur
2 Æg
1 Løg
2 spsk Kamutmel
Salt og peber
evt. forårsløg og chili

Bland alle ingredienserne sammen og lad det trække i ca. 10 minutter. Små flade kager lægges på en varm pande med olivenolie og steges til de er sprøde.[/password-protect]

 

.

6 thoughts on “Rösti af bulgur

    1. Det bestemmer I selv – forstået på den måde, at det er alt efter hvordan i sammensætter jeres måltid og efter hvor store I laver dem:-)

    2. En god grundregel er max 30 gram af stivelsesholdige produkter (perlebyg, rugpasta, bulgur, tortilla osv) til et aftensmåltid.

      Så opgaven går på at finde ud af hvor meget 500g kogt bulgur vejer før kogning:
      hvis nu bulgur før kogning vejer 300g og kamutmelet 30g (kun eksempel, jeg aner det ikke)så har du 330g stivelsesholdige varer i opskriften.
      330g/30g=11 – så hvis du laver 11 rösti må du ifølge dette eksempel spise 1.

      Men – det er en grundregel, det kommer an på hvor insulinresistent du er og om du skal tabe dig.
      Er det til en festlig weekendmiddag kan du måske fint spise 2 hvis du får godt med protein sammen med. Det er jo så individuel dette her at det er svært at svare præcist.

      Håber du kan bruge det og at det giver mening – ellers bare spørg igen!
      Mvh Karina

  1. Det gav lidt mening 🙂 Jeg er bruger af netslank, så tror jeg smider opskriften derind og ser hvad der kommer ud af tal 🙂 Og tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *