Sådanne overtaler du din mand til den PCOvenlige kost.

Mænd er jo nogle gange nogle sære skabninger. Vi kvinder er meget mere lige til 😉 Nå, hvis jeg lige skal være lidt seriøs, så får jeg faktisk ret mange henvendelser fra jer kære læsere, om netop det emne. Hvordan får jeg min mand til at spise den PCO/Low carb venlige mad?

Jeg har gennem årene udsat min stakkels mand for meget, når vi snakker om mad. Men da jeg kom og bad ham om at gå på LCHF – ja, det synes han faktisk at det var for meget. Det tiltrak ham slet ikke og jeg vidste af erfaring at det ikke går, hvis vi spiser forskelligt. Jeg bad min mand om, at give det 14 dage. Og efter de 14 dage var han overbevist. Også han mærkede store forbedringer og meget mere velvære 🙂 De skal bare lære at det ikke er så farligt 😉

Dette er mine bud på, hvordan du kan overtale din kæreste/mand til at spise en kost med færre kulhydrater 🙂

Hanger tender med jordskokkechips

Bearnaise og oksekød kan overtale enhver mand. Så prøv et lækkert stykke kød som f.eks Hanger Tender med Jordskokkechips og hjemmelavet bearnaisesauce 

Entrecote

Bacon. En mand kan ikke leve uden (påstår nogen). Heldigvis er bacon velkommen i vores kost 🙂 Det er meget mad med bacon på bloggen. Men mit bedste bud til at glæde din mand er helt sikkert denne udgave. Entrecote med baconasparges.

lammeskank

Simrekød og sprut det er bestemt heller ikke uden evner. Dette er bestemt et godt bud på en fantastisk ret, der uden tvivl vil glæde de fleste mænd. Rødvinsmarineret lammeskank med grøntssagsmos

Svinekæber i rødvinssauce

Du får lige en simreret mere for de er fantastiske 😉 Dette er svinekæber i rødvinssauce. Så igen godt kød og sprut 😉

Røget oksespidsbryst 3

En stor fed snasket burger – guf. Den må tage kegler hjem 😉 Du kan også lave den med pulled pork eller en almindelig bøf i. Det der gør denne udgave ekstra lækre er løgene og de gode boller.

burgerpresser 3

En bøf fyldt med alt det lækre. Det kan ikke slå fejl. Prøv disse. Du kan også lave dem uden bøfpresseren 😉 Fyldte bøffer

Oksecuvette 3

Et bud kunne bestemt også være en god oksecuvette. Det gør sig jo altid. Især med de lækre baconringe til.

Indiske spyd

Mad med smag – massere af smag. Hvor smagen fylder og man ikke tænker på det der mangler eller er erstattet. I får hele to retter der er fyldt med smag. To meget forskellige retter. Disse lækre indiske spyd er den første.

Den anden ret er Stifado. Her får du sprut, simremad og massere af smag 😉 Min mand går nærmest i selvsving når jeg laver denne ret 🙂 Og jeg forstår ham.

PizzaMan behøver ikke at undvære. Vis ham at han ikke behøver undvære noget. Denne skønne pizza smager som rigtig pizza. Bunden er rigtig god og bliver sprød.

Morgenmad toastDu kan også forsøge dig med en lækker morgenmad. Her er det røræg, lidt grønt og en toast med skinke og ost. Du kan jo også evt. tilsætte lidt bacon;) Brødet er det lækre nye brødmix med Chia og hamp.

roastbeef sandwich - Kopi

Eller prøv at give ham denne lækre sandwich med i madpakken. Fyldet kan du jo selv bestemme 🙂

Disse lækre kiks er en rigtig god snack. De kan fyldes med alverden lækkerier og kunne overtale enhver til at Low carb ikke er så slemt 😉

Pandekage kage 1

Min mand har en sød tand (som mig), så I får også et par bud på søde ting, der kan bringe glæde 🙂 Den første her denne pandekage kage. Den er absolut fantastisk. Man kan slet ikke fornemme at den ikke er med rigtig sukker 🙂

Vi snupper også lige min mands ynglings kage. Han er bare vild med denne karamelæblekage.

MGP dessert

Mit sidst bud kunne være denne skønne dessert – Citronformage

Hvis din mand ikke er overtalt efter at have fået serveret disse retter, så må du nok give op 😉 Så er han et særtilfælde, som er uden for pædagogisk rækkevidde;) Men jeg er faktisk sikker på at de fleste mænd vil være overbevist om at Low Carb mad er godt og man ikke savner noget 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *