Saftige efterårsmuffins – Af Ida Lysdahl Fahrenholtz
Saftige efterårsmuffins
–Af Ida Lysdahl Fahrenholtz
www.netslank.dk. Personlig vejledning af PCO specialisterne.
Saftige efterårsmuffins
Ingredienser:
1 dl rugmel
1 dl Perfect Fit eller Bagesød
100 g grofthakkede hasselnødder
50 g hasselnøddemel (50 g hasselnødder malet til mel, brug fx en kaffekværn eller urtehakker)
½ dl skummetmælkspulver
2 tsk kanel
1 tsk bagepulver
2 store danske æbler, rives groft
3 æg
Fremgangsmåde:
Bland først tørre ingredienser.
Tilsæt æg og revede æbler.
Bland godt sammen.
Fordel dejen i 15 silikonemuffinsforme og bag dem ved 160 grader varmluftovn i 20-25 minutter.
100 kcal pr. stk.
.
Mmmm de blev gode, kan klart anbefales. Er der nogen af jer der har et forslag til en syndig frosting? Tænker at man måske kunne lave en på levevis friskost naturel, men måske det passer bedre med en gulerodsmuffin.
Jeg forsøgte at lave en pære/vanille/choko-muffin ud fra opskriften. Det lykkedes ikke rigtig – nok mest fordi jeg glemte dem i ovnen 😉 Prøver igen en anden gang.
Så dufter der også dejligt af kanel her – jeg glæder mig til at smage dem når de er kølet lidt af 🙂
Jeg havde ikke æbler, men pærer. Var for doven til at hakke nødder, så jeg brugte crunchy peanutbutter og blandede det med det våde. De blev også rigtig gode!