
Salat med granatæble og rødbedespirer
Fantastiske farver. Elsker bare når min mad er flot og det er denne salat. Jeg følte næsten at det var synd at spise den;-) Smagen er intens på grund af dressingen og den smager bare godt. Passer perfekt til kylling og fisk:-) Gerne med krydderier på, fra østen (ingefær, karry osv.)
Salat med granatæble og rødbedespirer
3 pærer
200 g. blandet salat
1 granatæble
1 bakke rødebedspirer
Dressing
2 spsk. koldpresset rapsolie
frisk ingefær efter smag
saften af 1/2 lime
Bland alle ingredienserne til dressingen. Skræl pærerne og skær dem i meget tynde skiver og hæld dressingen over. Lad det trækket et par timer. Skyld og skær salaten groft ud. Læg det i et fad. Læg pærerne over. Tag kernerne ud af granatæblet og læg dem over pærerne. Til sidst skylles spirerne og hvis der er hårde kerne med, skal de fjernes. Læg nu spirerne over salat.