Salat med grillet majs

Salat med grillet majs

Dette er en dejligt sommersalat der bare er helt perfekt til grillmaden. Det er rart med lidt uvante smage i salaten, da salat er noget vi får ofte 😉 Jeg ved at majs er lidt omdiskuteret. Men jeg vil til hver en tid stå inde for at det er ok at spise 1/2 majs i et samlet måltid med fedt og protein. Jeg fik ikke andet kulhydrat til (andet end det i salaten). Engang imellem skal man have lov, og jeg elsker bare grillet majs 🙂

2 thoughts on “Salat med grillet majs

 1. Jeg troede faktisk majs var et no-go, da deres glykæmisk indeks var alt
  for højt. Er der noget jeg har misforstået?:)

  1. Du har som sådan ret, Stephanie – hvis man spiser en majs alene er det ikke godt for blodsukkeret, da det vil stige. Men som jeg skriver i indlægget, så vil lidt majs i et kombineret måltid med fedt og protein ikke påvirke blodsukkeret. Man skal altid kigge på måltidet som helhed 🙂

   Man skal lige huske at det tæller som kulhydrat :)Du kan læse mere om det her på side 3 og 4 https://pcoliv.dk/8.pdf

   Majs er ikke en del af LCHFkosten 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *