Sesampaneret Koteletter med stuvet spinat.


Fik lige sådanne en lyst til noget paneret:-) Ja, det er de mærkeligste ting, man får lyst til når man ikke kan spise dem:-)) Prøvede at male nogle sesamfrø  og det gav et rigtigt fint mel. Som jeg iøvrigt også smart må forsøge at bage med. Prøvede at kaste mig ud i forsøget og det smagte rigtig godt. Selv min søde mand kunne lidt det – og han var ellers meget mistænkelig da jeg fortalte om hvad vi skulle have til aftne:-) Vi fik stegte blomkål, kogte æg og stuvet spinat til.

 

5 thoughts on “Sesampaneret Koteletter med stuvet spinat.

  1. Til min stavblender hører der sådan en hakke ting med. Den bruger jeg både til mandler, nødder, løg, gulerødder mm. Og nu også til både solsikkekerner, sesam, kokos osv.
    http://www.elgiganten.dk/product/hjem-pleje/blendere-og-mixere-old/MSM6B300/bosch-stavblender Denne ligner den jeg har lidt. Det er hakketingen til venstre. Tror vist også at man kan bruge en foodprosessor (eller hvordan det nu staves). Men sådan en fin ting har jeg ikke;-)

  2. Jeg har netop i Fakta købt en elektrisk kaffekværner til 89 kr., der er intet mindre end genial til at male nødder, kokos og lignende. Vil dog ikke anbefale den til løg og gullerødder. :o)

  3. Ja, det gør den. Det går virkelig tjept. Noget hurtigere end med den stavblender, jeg brugte tidligere. Kaffekværnen kan tage omkring 50 gram mandler og er mindre end et minut om at male det fint.

    P.S ved altså godt, at der kun er ét l i gulerødder. ;o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *