Sesampaneret kyllling med rosenkålsmos

 

Denne ret har en fantastisk smag og mætter rigtig meget. Jeg synes at det er rigtig godt at panerer med sesam. Det giver en skøn smag. Og det er yderst børnevenligt:-) Opskriften kan du også finde i PCOforeningens nye blad – på bagsiden http://issuu.com/pco-foreningen/docs/pcoinfo-nr3?mode=window&viewMode=doublePage

3 thoughts on “Sesampaneret kyllling med rosenkålsmos

  1. Kan jeg klart anbefale. Spiste det her til aften sammen med kæresten, som også synes det var en god ret. Har dog givet den nogen ekstra pif da jeg synes det manglede smag. Som den store hvidløgs elsker jeg er, tilføjede jeg fem fed (hvidløg) til rosenkålsmosen samt en smule chilipulver. Derudover havde jeg gemt en del af vandet fra kogning til at vis mosen blev for tyk i stedet for bruge ekstra mælk. Blande sesam sammen med paprika for at give kylling ekstra smag.

    1. Jeg laver det ofte og synes ikke at det er bitteret, men tænker det kan afhænge af rosenkålene. Man skal også tænke på at det ikke er sødt ligesom kartofler 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *