Skinkeschnitzler med fyld
Simremad, som mormor lavede det – altså næsten 😉 Her den anden dag kom jeg til at tænke på min mormors lækre benløse fugle. Med spæk, persille og kalvekød. Det var hun god til at lave 🙂 Med inspiration derfra har jeg lavet disse skinkeschnitzler. De blev super gode og det var en nem måde at friske en gang kedelige schnitzler op på.
Skinkeschnitzler med fyld
– 4 personer
4 store skinkeschnitzler
8 skiver bacon
1 stor gulerod
1/2 rød peber
1 pastinak
persille
salt og peber
4 dl. svinebouillon
2 dl. piskefløde
evt. Maizena og kulør
Bank schnitzlerne helt flade og tynde. Læg en schnitzel på et skærebræt. Gnid med salt og peber på begge sider. Læg strimler af gulerødder, pastinak og peberfrugt på i den ene ende (se billede). Kom også en stængel persille ved. Rul nu schnitzlen rundt om grøntsagerne. Rul derefter to stykker bacon om og kom kødsnor på for at holde på det hele. Gentage på de sidste tre schnitzler. Brun rullerne godt i en gryde. Tilsæt svinebouillon og lad retten simre i ca. 2 timer til kødet er helt mørt. Tag rullerne op og tilsæt fløden. Lad saucen koge ind til den er tyk. Det tager noget tid, men kan sagtens lade sig gøre. Du kan også jævne med f.eks flødeost, pofiber eller maizena (ikke LCHF). Kulør kan også tilsættes. Når saucen er færdig tilsættes kødet og det varmes igennem.
Serveres med f.eks en god grøntsagsmos, blomkålsris eller salat til.
Pcoliv.dk
Så er det bare at rulle
Skønne schnitzelruller med lækkert fyld, sauce og massere af smag.