Små pæretærter med lime – LCHF

Uhm, så bliver det næsten ikke bedre;-) Dette er rigtig lækre små kager. der bare smager godt. Jeg synes også at de er fine og kunne helt sikkert finde på at serverer dem for gæster:-)

Som dagene går bliver jeg mere og mere glad for mit nye komfur fra  Gorenje. Det bager tingene så fint i ovnen og er meget hurtig. Jeg skal passe lidt på med varmen i forhold til mit gamle (der jo ikke virkede). Jeg har også brændt en del på efter at have fået blus der virker;-) I går blev det en brændt omelet – ha, ha. Jeg skal lige vende mig til ikke bare at fyre op på det højeste, som jeg er vant til;-)

Pæretærte med lime

Pæretærte med lime 2

2 thoughts on “Små pæretærter med lime – LCHF

  1. Hej.
    Jeg er meget forelsket i din opskrift her, tror du jeg kan køre opskriften op til en standart tærte form, eller tror du den vil den være for svær at bage færdig?
    Mvh. Lucy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *